HNF, de SUV onder de fietsen

Een alles-in-één elektrische fiets, bestaat dat? HNF bewijst van wel!
Uit de samenwerking tussen dit Duitse merk en de framebouwer Nicolai ontstond de ultieme fiets, een echte SUV op twee wielen die verkrijgbaar is in 25 Km/H en 45 Km/H versie.

Robuust, betrouwbaar en comfortabel

Spring op het zadel van een HNF Nicolai-fiets en voel je meteen veilig. Zijn speciaal, op duurzaamheid ontworpen frame volgt je op elk avontuur. Als een vis in het water in de stad door zijn comfortabele zithouding, maar buiten de gebaande paden zo betrouwbaar als het beste werkpaard. Met zijn brede banden en stevige voorvering strijkt een HNF Nicolai elk terrein vlak. Sit back and enjoy the scenery, je HNF Nicolai zorgt voor de rest.

Krachtig maar duurzaam

HNF-fietsen zijn, hoe kan het ook anders, uitgerust met een Bosch-motor. Maar het beste motormerk alleen was niet genoeg, dus koos HNF voor de sterkste aller Bosch-motoren: de Performance CX (tot 85 newtonmeter!). Deze krachtpatser beklimt zelfs de steilste hellingen zonder te verpinken.

Voeg daar de 625 Wattuur accu (de grootste uit het Bosch-gamma) aan toe en je krijgt ook nog eens een uitzonderlijke autonomie. Deze winnende combinatie van motor en accu brengt u en uw spullen waar u maar wilt: het werk, het strand of midden in de Ardennen voor een familiepicknick.

Kwaliteit van de bovenste plank

Overtuigd? Smul dan zeker nog even verder van de volgende specificaties, want HNF Nicolai koos voor elke onderdeel voor de bekende A-merken. Zo is de transmissie uitgerust met een Gates Carbon riemaandrijving, een klein maar zeer significant detail.

De riem biedt, in vergelijking met een conventionele ketting, een ongeëvenaard gebruikscomfort, is uiterst duurzaam en vereist geen enkel onderhoud. Ook voor de verlichting koos men voor het neusje van de zalm: het merk Supernova. Met een voorlicht van minimaal 235 lumen is geen straat of pad nog te donker.

De remmen zijn van Magura. Zegt dat je niets? Vermeldt het eens aan je bike-buddies. De kans is groot dat ze een beetje jaloers zullen zijn (geldt trouwens ook voor onze fietsmecaniciens).

Moest Batman fietsen, hij zou op een HNF rijden.

Charlie, verkoper

bikeyourcity

administrator

Post a comment

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *